logotype.png, 29kB
spot_light.png, 81kB
back.png, 21kB home.png, 23kB
back-text.png, 4.3kB home-text.png, 5.3kB

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η βιοτεχνία επίπλων ΓΑΚΗΣ βρίσκεται στη Βροντού Πιερίας – Κατερίνη και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. Είναι μια αμιγώς Ελληνική, σύγχρονη – κάθετη μονάδα κατασκευής επίπλων εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Η προσωπική φροντίδα κάθε επίπλου ξεκινάει από την προσεκτική επιλογή των υλικών – ξύλων και φτάνει μέχρι την τελική κατασκευή του. Ο αυστηρός έλεγχος σε όλα τα στάδια κατασκευής, εγγυάται και εξασφαλίζει το άριστο αποτέλεσμα. Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια συμπληρώνει αρμονικά τη δημιουργικότητα και τη φαντασία στην κατασκευή. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για κάθε είδους έπιπλο που μπορεί να χρειαστείτε καθώς και για ειδικές κατασκευές. Κατασκευάζουμε και έπιπλα σπιτιού αλλά και έπιπλα για επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, μπαρ, καφέ, εστιατόρια, καταστήματα, επαγγελματικά γραφεία κ.α.). Μπορείτε να δείτε δείγματα το τι μπορούμε να κατασκευάσουμε καθώς και έργα που έχουμε παραδώσει.

company1.png, 77kBΟ όρος ‘βιοτεχνία’ προσδιορίζει όχι κάτι τεράστιο σε παραγωγή. Και έτσι είμαστε εμείς διότι έχουμε αποφασίσει οι κατασκευές των επίπλων που διαθέτουμε να μην είναι τυποποιημένες σε διαστάσεις, χρώματα και υφάσματα. Η βιοτεχνία χειροποίητων επίπλων Γάκης είναι διάσημη για την τελειότητα της κατασκευής των επίπλων της. Φημίζεται για τα εξαίρετα σαλόνια της, τους καναπέδες, τις τραπεζαρίες, τις κρεβατοκάμαρες, τις ντουλάπες, τις συνθέσεις, τα παιδικά έπιπλα, τα έπιπλα κουζίνας, τα τραπέζια, τις πόρτες, τα έπιπλα εξωτερικών χώρων, τα μικροέπιπλα, τις ειδικές κατασκευές κ.α. Η αγάπη μας για τα έπιπλα απεικονίζεται και στις κατασκευές μας. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έπιπλα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας. Εάν αποφασίσετε να μας επισκεφτείτε θα διαπιστώσετε ότι δουλεύουμε με άριστης ποιότητας υλικά και συνθέτουμε με μεράκι και φαντασία εξαιρετικά έπιπλα.

Έπιπλα για κάθε γούστο

Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε κατασκευή σε κάθε στάδιο της παραγωγής των επίπλων, από την πρώτη ύλη – ξύλο μέχρι το τελικό προϊόν. Η περιβαλλοντική μας ευαισθησία τεκμηριώνεται από τη χρήση φυσικών και ανακυκλωμένων υλικών καθώς και οικολογικών υλικών ώστε κάθε κατασκευή μας να είναι φτιαγμένη με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τον πελάτη. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτομίες επιτυγχάνοντας τη βελτιστοποίηση της κατασκευής των επίπλων μας. Ασυναγώνιστη ποιότητα και μοναδική αισθητική είναι τα σήματα κατατεθέν μας. Είμαστε άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για τα έπιπλα. Συνδυάζουμε την βαθιά γνώση για το ξύλο, την εμπειρία, το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και την ευρηματικότητα για να δημιουργήσουμε τα έπιπλα και τις επιπλοσυνθέσεις που θα αναδείξουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου σας.

Λίστα Γάμου μελλονύμφων

Για εσάς τους μελλόνυμφους σας προσφέρουμε τη δημιουργία της δικής σας λίστα γάμου. Στο ξεκίνημα της καινούργιας σας ζωής, η επιχείρησή μας, σας δίνει την δυνατότητα της δημιουργίας μιας ευέλικτης λίστας γάμου ώστε να εξοπλίσετε το νέο σας σπίτι με τα καλύτερα έπιπλα. Σας προσφέρουμε δωρεάν μελέτη του χώρου σας και ελκυστική χρηματοδότηση. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας την ευκαιρία να μελετήσουμε, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε το χώρο των ονείρων σας!

company2.png, 84kBΔίνουμε λύσεις αποκλειστικά για εσάς!
Δεν είμαστε μια έκθεση επίπλων που προμηθεύεται έπιπλα από διάφορους κατασκευαστές. Φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι τα έπιπλα και μπορούμε να υλοποιήσουμε κάθε σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας. Φέρτε μας το σχέδιο από το έπιπλο που σας αρέσει, είτε το είδατε σε κάποιο περιοδικό είτε στο Internet, και εμείς θα το κατασκευάσουμε για σας! Μπορούμε μάλιστα να συνδυάσουμε λύσεις από διάφορες φωτογραφίες επίπλων που σας άρεσαν. Αν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε για το χώρο σας είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε κάθε σας έμπνευση. Δημιουργούμε λύσεις αποκλειστικά – ειδικά για τις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για την επιχείρησή σας. Πραγματοποιούμε μια μελέτη του χώρου και κατασκευάζουμε τα έπιπλα, στο στυλ και στις διαστάσεις που πρέπει να είναι για να ταιριάζουν στο συγκεκριμένο χώρο. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε π.χ. να σχεδιάσουμε τα έπιπλα της κουζίνας σας σε τρισδιάστατη μορφή ώστε να δείτε πώς ρεαλιστικά θα δείχνουν στο χώρο σας.

Ανακατασκευές Επίπλων

Στείλτε ή δείξτε μας μια φωτογραφία του παλιού σας επίπλου μαζί με τις διαστάσεις και τυχών παρατηρήσεις και εμείς θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την ανακατασκευή του επίπλου σας! Φέρτε μας τα παλιά σας έπιπλα να τα κάνουμε σαν καινούργια! Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή καναπέδων, γραφείων, καρεκλών, τραπεζιών και όλων των ειδών επίπλων. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες

Φέρτε μας το παλιό σας έπιπλο και εμείς σας φτιάχνουμε καινούργιο

Έχετε βαρεθεί τα έπιπλά σας; Θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στο σπίτι σας αλλά πιστεύετε ότι θα σας κοστίσει ακριβά; Τα έπιπλά σας έχουν παλιώσει και παρουσιάζουν προβλήματα; Άλλαξαν οι ανάγκες σας και τα έπιπλά σας δεν σας καλύπτουν πλέον; Ελάτε σε μας, φέρτε μας τα παλιά σας έπιπλα και εμείς θα σας φτιάξουμε καινούργια, πληρώνοντας μόνο την διαφορά της τιμής.

Οικολογικά Έπιπλα

Κατασκευάζουμε τα έπιπλά μας με οικολογική συνείδηση. Θέλοντας να προστατεύσουμε την υγεία των παιδιών σας και τη δική σας χρησιμοποιούμε αποκλειστικά οικολογικά υλικά και χρώματα. Όλη η γραμμή κατασκευής των επίπλων μας είναι προσανατολισμένη στο να υπάρχει όσο λιγότερη επιβάρυνση στο περιβάλλον. Συμμετέχουμε ενεργά στην ανακύκλωση και τηρούμε όλους τους περιβαλλοντικούς κανόνες.

Συνοπτικά

 • Μοντέρνα και κλασικά έπιπλα
 • 25 χρόνια τώρα εμπιστεύονται τα έπιπλα μας, χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, που απολαμβάνουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των κατασκευών μας
 • Χειροποίητα Ελληνικά έπιπλα από Ελληνική επιχείρηση κατασκευής
 • Άριστη ποιότητα κατασκευής με προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Δυνατότητα προσαρμογής των διαστάσεων των επίπλων στο χώρο σας
 • Σχεδιασμός επίπλων όπως ακριβώς τα θέλετε
 • Μελέτη χώρου και διακοσμητικές προτάσεις για την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας από εξειδικευμένους συνεργάτες μας
 • Υφάσματα και χρώματα ξύλου της επιλογής σας
 • Οικολογικά υλικά και χρώματα χωρίς επικίνδυνες προσμίξεις
 • Ανακατασκευή των παλιών σας επίπλων
 • Παραλαμβάνουμε τα παλιά σας έπιπλα και σας κατασκευάζουμε καινούργια
 • Εξοπλισμός με ειδικές κατασκευές ξύλου κάθε επαγγελματικού χώρου (ξενοδοχειακών μονάδων, χώρων εστίασης, μπαρ, κέντρων διασκέδασης, καταστημάτων, γραφείων κ.α.)
 • Ευέλικτη λίστα γάμου για τους μελλόνυμφους

Αν αναζητάτε έπιπλα εξαιρετικής ποιότητας, με άψογο design, λειτουργικά, εργονομικά, που δένουν αρμονικά στο χώρο σας καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα τότε επικοινωνήστε μαζί μας

Με εκτίμηση,
Γιάννης Γάκης